Sep-10-2012

BASSTARD VOL.4 PÅ KULTURNATTEN!


BASSTARD VOL.4 – KULTURNATTEN – NORRKÖPING

[dubstep|drum'n'bass|jungle|techno|electro]

(Obs! Föranmälan krävs till detta event. Du anmäler dig i medlemslistan på www.nonchux.com. Listan stänger kl. 20:00 den 29/9)

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Nu är det åter dags att berika Norrköpingsnatten med en BASSTARD fest där bas, takt, strob och människor tillsammans skapar en utopi. NON-CHUX huserar i vanlig ordning men denna gång har vi bjudit in FRANK HAMMAR från Uppsala som kommer att leverera riktigt feta grejer! Dubstep, drum’n'bass och jungle står på menyn!

BASSTARD kommer att vara den officiella efterfesten till konstutställningen Cormorant Island som arrangeras på The Lamp Hotel/Ardor tidigare under dagen/kvällen. Därför bjuder vi in herrarna KLAS ISAKSSON (BJÖRNSTAMMEN) och EMMANUEL MORENO (HUNGRIG) vilka kommer att spinna electro och techno in på småtimmarna då efterfesten kvalas in.

Du anmäler dig till eventet genom att skicka in namn + person.nr. via medlemslistan på www.nonchux.com. Listan stänger kl 20:00 samma dag som eventet så påminn era polare att anmäla sig ASAP.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

LINE-UP:

FRANK HAMMAR [KLUBB BAKELIT]
Denna herre levererade ett riktigt grymt set under Augustifesten då Pompom huserade på Broadway Konditori. Frank Hammar bor i Uppsala och driver bland annat klubben, Klubb Bakelit där han spinner dubstep och drum’n'bass titt som tätt. Han har även lirat på Norbergfestivalen vilket är riktigt grymt. Vi vet att det kommer mixas riktigt fet musik när denna herre ställer sig vid 1210′orna.

NON-CHUX
Gypsy Jimps, J.Ninja och Åhm ingår i konstellationen Non-Chux som firar 2-årsjubileum på Kulturnatten! Denna kväll utlovas det tung dubstep, jungle och drum’n'bass långt in på morgonkvisten.

KLAS ISAKSSON [DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN]
Klas är ett välkänt ansikte från musik- och konstkollektivet Den Svenska Björnstammen samt som VJ till Maskinen, men i Norrköping har han varit aktiv sedan länge med t.ex. konstprojekt, filmer, musik m.m. Electro och techno står på menyn denna kväll.

EMMANUEL MORENO [HUNGRIG]
Manne jockade hiphop för en massa år sedan vilket sedan ledde in på mer elektroniska beats och sedan vidare till techno. Han är ena halvan av gruppen Hungrig och har varit involverad i många olika projekt. Manne är nu åter tillbaka i Norrköping efter att ha bott ett par år i Berlin. Tung techno och electro utlovas hela natten tillsammans med Klas!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

@ BLÅ HUSET, NORRKÖPINGS HAMN (se kartan)
KULTURNATTEN, LÖR 29 SEPTEMBER
22:00 – 06:00
Pris: 50:- innan 00:00, därefter 100:-
Ålder: 18 år
Föranmälan krävs via www.nonchux.com
Facebook event: http://www.facebook.com/events/272334812879401/

Vi ses!

Posted under News

Add A Comment